کلینیک زیبایی نچرال بیوتی

کلینیک زیبایی نچرال بیوتی

کلینیک زیبایی پوست و مو نچرال بیوتی
کلینیک زیبایی نچرال بیوتی

کلینیک زیبایی نچرال بیوتی

کلینیک زیبایی پوست و مو نچرال بیوتی

علت های بوی بد سر راه های درمان آن

بوی نامطبوع پوست سر می تواند ناشی از عدم رعایت بهداشت فردی باشد. اما معمولا این بو ناشی از عدم شستشوی موها نیست. ترشح زیاد غده های سباسه (چربی) یا تولید نوعی مخمر می تواند عاملی برای ایجاد بوی نامطبوع پوست سر به همراه خارش و قرمزی در آن شود. بوی بد موهای سر همانطور که از نامش پیداست باعث بوی ناخوشایند می شود که به دلیل مو و پوست سر است که به آن سندروم بد بویی نیز می گویند. این بیماری به سن و به بهداشت کم ربطی ندارد. سندروم بوی بد موهای سر در خیلی از افراد دیده می شود. بوی بد موی سر پس از شستن موها کمتر می شود اما طی روز بیشتر می شود.

به صورت کلی می توان گفت موی انسان دارای باکتری و میکروب است و بوی نامطبوع زمانی ایجاد می شود که میکروبی روی سر بیشتر شود. میکروب با تغذیه کردن از خود بوی نامطبوعی منتشر می کند. علت دیگر ممکن است عوامل محیطی باشد.

به طور مثال کار در محیط سرشار از مواد شیمیایی در بروز این سندروم تاثیرگذار است. اغلب این سندروم را مشکل بهداشتی می دانند در حالی که با وجود دوش گرفتن و شستن مو به طور روزانه، بو از بین نمی رود.

فرادی که موهای چرب تری دارند بیشتر در معرض این بیماری هستند زیرا موهایشان آلودگی محیط اطراف و بوهای قوی را به خود جذب می کند.

استرس و عدم تعادل هورمون ها نیز ممکن است یکی از علل این بیماری باشند. پسوریازیس یا عفونت پوست سر و بیماری های قارچی نیز می توانند از عوامل این بیماری باشند.


درمان خانگی بوی بد موها چیست ؟


آبلیمو:

 

آبلیمو همانطور که برای پوستتان خوب است برای مو نیز مناسب است. آبلیمو طراوت بخش موی شما بوده و موهایتان را خوب تمیز می کند. علاوه بر این موهای شما را نرم و براق کرده و با مشکلاتی از قبیل شوره و عفونت های پوست سر مقابله می کند.

عصاره ی گرفته شده از ۲ عدد لیمو را در یک لیوان آب رقیق کنید. بعد از استفاده از شامپو، محلول را داخل موهایتان بمالید. چند دقیقه صبر کنید و بعد آن را بشویید. این کار را هفته ای یک یا دو بار انجام دهید.

اگر سرتان عفونت قارچی دارد، آب یک عدد لیمو را در ۱ فنجان ماست ساده حل کنید و به موهایتان بمالید. ۳۰ دقیقه صبر کرده و سپس موهایتان را بشویید. این کار را هفته ای ۱ بار انجام دهید.

دقت کنید که آبلیمو در صورت مصرف طولانی مدت باعث روشن تر شدن موهایتان می شود.

آبلیمو


جوش شیرین:

 

جوش شیرین از موادی است که در درمان های خانگی بدبویی مو دارای بیشترین استفاده است زیرا بوی بد موها را خنثی کرده و چربی مو را کاهش می دهد.

جوش شیرین را با نسبت ۱ به ۳ با آب مخلوط کنید.

موهایتان را با آب شسته و خمیر به دست آمده را روی موهای مرطوب خود بمالید.

حدود ۵ دقیقه صبر کنید و سپس موهایتان بشویید.

این کار را هفته ای ۱ بار انجام دهید.


آب گوجه فرنگی:

این ماده بوی بد موی سر را برطرف می کند. به علاوه خاصیت اسیدی آن به حفظ تعادل سطح ph موهایتان کمک می کند.

عصاره گوجه فرنگی را روی پوست سرتان بمالید.

بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنیدو سپس آن را بشویید.

این کار را هفته ای یک یا دو بار انجام دهید.

توجه داشته باشید ممکن است آب گوجه فرنگی رنگ موهایتان را روشن تر کند.

آب گوجه فرنگی

آلوئه ورا:

آلوئه ورا تسکین بخش و درمان کننده ی مشکلات پوست میباشد بنابراین می تواند بوی بد موها را کاهش دهد. آن همچنین نرم کننده مو بوده، شوره سر را کاهش داده و از ریزش مو جلوگیری می کند. هفته ای یک بار از آن استفاده کنید.

آلوئه ورا تازه یا ژل آن را بعد از شامپو روی سر بزنید و پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه موهایتان را آبکشی کنید.


روغن درخت چای:

این روغن با دارا بودن خاصیت ضد میکروبی، به حل مشکل بدبویی موها که در اثر عفونت پوست سر می باشد، کمک می کند. همچنین آکنه و شوره سر را نیز کاهش می دهد.

کمی از روغت درخت چای را در آب حل کنید و آن را به پوست سر مالیده و پس از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه سرتان را با شامپو بشویید.

روغن یاس هندی:

روغن یاس هندی یا برای درمان عفونت های پوست سر و در نتیجه بد بویی مو، به دلیل داشتن خاصیت ضدعفونی و خوشبوکنندگی مورد استفاده قرار می گیرد. هفته ای ۱ بار از آن استفاده کنید.

می توانید این روغن را به شامپویتان اضافه کرده و پوست سر را با آن ماساژ دهید.

 

ادامه مطلب 

وازلین و ۳۰ فایده آن بر پوست

ردپای استفاده از وازلین به قرن ۱۹ میلادی برمی‌گردد، زمانی که یک شیمیدان اهل بروکلین به نام روبرت آگوست (Robert Augustus) اولین درمان طبیعی پوست را به منظور برطرف کردن ساییدگی یا خراش روی آن در سال ۱۸۶۹ ابداع کرد. وازلین ترکیبی از پارافین، ریزبلورین ‌های مومی شکل و روغن معدنی است. وازلین از خشکی و تعریق بیش از اندازه پوست جلوگیری می‌کند.

از دیگر کاربردهای وازلین

فواید و تاثیر شگفت انگیز وازلین


  • قبل از اسپری کردن عطر بر روی بدن می توان از مقداری وازلین برای ماندگاری بیشتر بوی آن استفاده کرد.
  • آقایان دارای پوست صورت آکنه دار می توانند حین اصلاح از وازلین برای رطوبت دهی به پوست استفاده کنند تا علاوه بر اصلاح آسان، از بروز آکنه های جدید و یا خراش جوش های چرکی جلوگیری کنند.
  • همچنین می توان به عنوان یک درمان سریع برای تسکین آفتاب سوختگی و رفع آثار بد نور خورشید استفاده کرد.
  • برای پاک سازی آلودگی های سطح پوست و یا محصولات آرایشی، به ویژه مواد مقاوم در برابر آب، می توانید وازلین را به پنبه آغشته کرده و با آن سطح پوستتان را پاک کنید.
  • وازلین می تواند سلول های مرده پوست را به آسانی از سطح آن جدا کرده و در امر لایه برداری پوست مفید واقع شود
  • از دیگر کاربردهای وازلین می توان به جلوگیری از بروز تاول در پشت پاشنه پا، به خصوص هنگامی که کفش جدید پا را می زند، اشاره کرد.
  • از وازلین می توان به عنوان سفیدکننده سریع دندان ها استفاده کرد، به طوری که با مالش آن بر روی دندان لبخندی زیبا و درخشان عایدتان می شود.
  • از وازلین می توان برای برطرف کردن خشکی لب استفاده کرد.



دیگر کاربردهای وازلین


  • خشکی و ترک لب به دلایل مختلفی رخ می دهد که از آن جمله می توان به بعضی بیماری ها، تغییرات فصلی، حساسیت و سوء تغذیه اشاره کرد.

  • لب ها را شاداب و برجسته می کند.

  • مژه‌ها را ضخیم‌تر و پرپشت‌تر می کند.

  • به عنوان سایه چشم استفاده کنید.

  • برای صاف کردن و تقویت موها روغن وازلین برای موخوره خوب است و همچنین موهای فرفری را  صاف تر می کند.

  • آرایش ضدآب را با وازلین پاک کنی

  • شب های قبل از خواب با فرچه کهنه و تمیز و شسته ریمل‌های قدیمی به مژه‌های خود وازلین بزنید. زمان به شما ثابت می‌کند که وازلین چه تاثیری در بلند و پرپشت کردن مژه‌ها دارد.

  • از بین بردن ساییدگی

    به گزارش سایت «MSN»،کسی که در هوای گرم زیاد راه می رود، می داند که ساییده شدن بغل پا چقدر می تواند دردناک باشد.برای تسکین کافی است روی قسمت های آسیب دیده وازلین بمالید.

ادامه مطلب

هر آنچه در باره ی آلرژی باید بدانید ؟

حساسیت یا آلرژی بهاره که  تحت عنوان التهاب یا ورم غشای مخاطی بینی آلرژیک یا رینیت آلرژیک نیز نامیده می شود، در اثر  پاسخ بدن به آلرژن ها یا عوامل حساسیت زای ویژه و دیگر مواد و ترکیبات  ایجاد می شود. التهاب فصلی مخاط بینی یا حساسیت فصلی، معمولا به نام تب یونجه شهرت دارد. تب یونجه زمانی روی می‌دهد که سیستم ایمنی بدن، مواد بی‌خطر را خطرناک تلقی کرده و مواد شیمیایی را برای مبارزه با آنها وارد خون می‌کند. عوامل برانگیزاننده‌ی تب یونجه در فصول مختلف، با هم فرق می‌کنند. بسته به محل زندگی‌تان و عاملی که در شما ایجاد حساسیت می‌کند، ممکن است علائم حساسیت فصلی را در بیش از یک فصل سال تجربه کنید. هرساله  افراد زیادی از این حساسیت فصلی رنج می برند. این بیماری هم زنان و هم مردان را شامل شده و حتی درمیان نوزادان و کودکان خردسال نیز رایج است.

 

الرژی چیست ؟

علائم این بیماری چیست ؟

  • کهیر
  • عطسه
  • گلودرد
  • خارش پوست
  • گرفتگی گوش
  • ترشحات پشت بینی
  • خستگی بیش از حد
  • ریزش اشک از چشم ها
  • آب‌ ریزش یا خارش چشم
  • آب‌ ریزش یا گرفتگی و خارش بینی
  • التهاب سینوس‌ها، گلو و یا کانال‌های گوش

علائمی که کمتر شایع هستند شامل موارد زیر می‌شود:

  • سرفه
  • تنگی نفس
  • خس خس سینه
  • سردردهای مکرر

 

نشانه های الرژی

 

تشخیص آلرژی ؟

با ارزیابی علائم و نشانه‌های بیمار و انجام معاینات فیزیکی، پزشکان می‌تواند تشخیص دهند که بیمار دارای حساسیت فصلی هست یا خیر. پس از تشخیص، پزشک قادر به شناسایی عامل اصلی آلرژیک می‌باشد و می‌تواند درمان را شروع کند. برای اینکار دو نوع آزمایش لازم است انجام شوند:آزمایش خون و آزمایش از طریق پوست

آزمایش پوستی به دو صورت انجام می‌شود: با چکاندن مقداری از عامل حساسیت زا (آلرژن) روی پوست بیمار و سوزن زدن به آن یا با تزریق مقداری آلرژن زیر پوست.

ابزارهای جایگزین دیگری نیز برای تشخیص آلرژی فصلی وجود دارند مانند: تست‌های آزمایشگاهی، تصویربرداری و آزمایش آندوسکوپی بینی. در تست‌های آزمایشگاهی، پزشک مقداری از مخاط بینی را زیر میکروسکوپ بررسی می‌کند. اگر فاکتورهای چون تعداد گلبول‌های سفید خون، افزایش یافته باشند نشان دهنده احتمال بروز آلرژی است.

به گزارش آکادمی حساسیت، آسم و ایمونولوژی آمریکا، ۸ درصد آمریکایی‌ها مبتلا به التهاب فصلی مخاط بینی هستند. وقتی سیستم ایمنی بدن شما نسبت به یک آلرژن بیرونی، مانند گرده گیاهان، واکنش شدید نشان بدهد، تب یونجه روی خواهد داد. متداول‌ترین عوامل حساسیت، گرده‌هایی هستند که از گرده‌‌افشانی گیاهانی چون درختان، علف‌ها و چمن‌ها که با باد گرده‌افشانی می‌کنند، ناشی می‌شوند. گرده‌های گیاهانی که توسط حشرات گرده‌افشانی می‌شوند، سنگین است و به‌مدت طولانی در راه‌های هوایی بینی باقی نمی‌ماند، بنابراین احتمال بسیار کمی وجود دارد که موجب واکنش آلرژیک شوند.

حساسیت‌ فصلی در طول فصل زمستان شیوع کمتری دارد، اما این امکان هم وجود دارد که در تمام طول سال علائم آن وجود داشته باشد. گیاهان مختلف، گرده‌هایشان را در زمان‌های گوناگونی از سال پراکنده می‌کنند. شاید شما بیشتر از یک فصل، دچار حساسیت شوید که بستگی به محل زندگی و عامل حساسیت‌تان خواهد داشت. شاید هم به آلرژن‌های داخل خانه واکنش نشان دهید، مانند کَپَک یا پر و موی حیوانات خانگی.

درمان

درمان حساسیت فصلی می‌تواند شامل، استفاده از گیاهان دارویی، داروهای بدون نیاز به نسخه، تجویز آنتی هیستامین، استفاده از داروهای ضد احتقان، ایمونوتراپی و طب مکمل و جایگرین باشد. موثرترین راه دوری جستن از عامل ایجاد حساسیت است.

در صورتی که نشانه‌ها مربوط به بینی (مانند عطسه و آبریزش) مشاهده شوند، معمولاً تجویز آنتی هیستامین‌ها، اولین انتخاب است. ممکن است سودوافدرین تجویز شود تا گرفتگی بینی را تسکین دهد و خارش و سرفه را متوقف کند یا بنادریل و کلماستین تجویز شوند با این حال، استفاده از آنتی هیستامین‌ها ممکن است به خواب‌آلودگی شدید منجر شوند بنابراین هنگام تجویز، به مصرف‌کنندگان آن‌ها توصیه می‌شود تا از کار کردن با دستگاه‌های سنگین و رانندگی خودداری کنند. از عوارض دیگر استفاده ار این داروها می‌توان به خواب آلودگی، تاری دید، یبوست، ادرار کردن سخت، گیجی و سرگیجه اشاره کرد.

شستشوی سینوس‌ها و مجاری بینی با محلول آب نمک و پرهیز از در معرض قرارگرفتن باد و گردوخاک، با کاهش نشانه‌های حساسیت فصلی تأثیر مستقیم دارند.نوشیدن مایعات فراوان به‌طور مداوم، باعث می‌شود که ترشحات تنفسی رقیق‌تر شوند و عامل حساسیت زا، اثر کمتری بر بدن بگذارد.

 ادامه مطلب

تاثیر بارداری بر ریزش مو و ابرو چیست ؟

تاثیر بارداری بر ریزش مو و ابرو چیست ؟

بارداری باعث ایجاد تغییرات هورمونی زیادی در بدن می شود اگرچه این تغییرات هورمونی موقتی است اما باعث ایجاد تغییراتی در موی شخص می شود که باعث می شود فرد روی ظاهر موی خود حساس تر شود. وقتی فرد باردار نیست چرخه رشد موها منظم است و هرماه رشد طبیعی خود را دارد سپس وارد مرحله استراحت و توقف می شود اما هنگام بارداری دوره رشد موها به دلیل تغییرات میزان استروژن افزایش می یابد، درنتیجه موهای فرد در ابتدا پرپشت تر هم می شود اما با وارد شدن به مرحله استراحت توقف ریزش، احساس می شود حجم زیادی از موها ریخته شده است و موی سر فرد نامنظم و آشفته بنظر می رسد.

هورمون ها عامل بسیاری از تغییرات پوست و مو در دوران بارداری است چرا که هورمون های زنانه در دوران بارداری و شیردهی تاثیرات خاصی را روی بدن می گذارد که از جمله آنها می توان به ریزش مو در بسیاری از زنان اشاره کرد.

به گفته بسیاری از پزشکان زنان , به طور معمول یک خانم باردار باید روزانه شصت میلی گرم آهن مصرف کند و در شرایط خاص ممکن است لازم باشد بعد از سه ماهگی نیز به مصرف اسید فولیک ادامه دهد.

نکته ی مهم این است که باید در صورت مشاهده هر گونه ریزش غیر طبیعی بهتر است به پزشک مراجعه کنید و از او بخواهید با آزمایش خون میزان آهن و کارکرد تیروئید شما را چک کند، چون مثلا کم کار شدن تیروئید می تواند باعث نازک شدن و ریزش مو، ابرو و مژه شود، همچنین آهن در فرآیند رساندن اکسیژن به سلول ها نقش دارد و اکسیژن از مواد مهمی است که به رشد موها کمک می کند، خوردن غذاهای حاوی آهن یا قرص های آهن می تواند بسیار کمک کننده باشد البته در صورت تشخیص پزشک. همچنین راه و روش هایی برای تقویت مژه و ابرو وجود دارد که برایتان خواهیم گفت.

بارداری و تاثیر ان در ریزش مو

نگهداری از موهای چرب یا خشک در دوران بارداری

 

در طی بارداری با توجه به ساختار ژنتیکی فرد، ممکن است سرعت تولید چربی توسط غدد بدن کم یا زیادتر شود در نتیجه ممکن است به ناگاه موهای فرد پرچرب تر و یا خشک تر شود. در دوران بارداری ممکن است موها خشک و شکننده و درهم پیچیده شده و حتی دیگر هیچ شامپویی نتواند چربی موها را آنطور که باید ،از بین ببرد.در این صورت خودتان باید این تغییر را با تغییری دیگر ،جبران نمایید.مثلا اگر موهای شما در این دوران ،بسیار چرب شده است ،دیگر روغن های مو را که قبلا استفاده می کردید ،کنار بگذارید و در صورت لزوم ،تعداد دفعات شامپو زدن موها را بیشتر از پیش در نظر بگیرید.همچنین در چنین شرایطی استفاده از نرم کننده را محدود کرده و یا فقط نوک موها را را نرم کننده بزنید. برعکس ،زمانی که در دوران بارداری موها به شدت خشک شده باشند ،سعی کنید بیشتر از روغن های تقویتی مو استفاده کرده و عکس موارد بالا را عمل کنید تا از خشکی و شکست موها ،جلوگیری کرده باشید.در این گونه موارد ،ماساژ موها با روغن های گرم مو و ماندن یک شب کامل آن بر روی موها ،به حفظ رطوبت کافی ،تقویت موها و رساندن مواد مغذی لازم و ضروری به موها بسیار کمک خواهد کرد.در ضمن نرم کننده بعد از شامپو را فراموش نکنید.


انتخاب مدل موی مناسب

خانم هایی که می خواهند طبق روال قبل از بارداری ،با موهای خود رفتار نمایند ، باید حتما از قبل با پزشک خود در اینباره مشورت نمایند مدل موی مناسبی در دوران بارداری انتخاب کنید, در این دوران با تغییرات احتمالی حالت موها ،ممکن است مدل موهای قبلی شما ،به زیبایی گذشته خود را نشان ندهد .حتی ممکن است بخواهید برای سهولت نگهداری و مراقبت از موها ،آنها را کوتاهتر کنید. فراموش نکنید که تغییر بافت موهای شما ،موقتی است و قرار نیست  بعد از دوران بارداری هم به همین شکل باقی بماند ،بنابراین مدلی را انتخاب کنید که ضمن زیبا به نظر رسیدن در این دوران ،پس از بارداری و بازگشت به شرایط طبیعی ،همچنان زیبا و متناسب با بافت موهای همیشگی شما باشد.کسانی که در دوران بارداری،ریزش مو را تجربه می کنند ،شاید بیشتر تمایل داشته باشند مدلی را انتخاب کنند که حجم موهای آنها را بیشتر نشان دهد.

انتخاب شامپوی مناسب

در دوران بارداری گاهی اوقات بهتر است برای حفظ سلامت موها، شامپوی خود را عوض کنید و از شامپوهای حاوی مواد تقویتی استفاده کنید. در انتخاب محصولات مراقبتی مو ،دقیق و هوشیار باشید ,همانطورکه در بالا اشاره کردیم ،استفاده از هرگونه مواد شیمیایی در دوران بارداری ممنوع است !قبل از انتخاب هرگونه محصول آرایشی حتما برچسب آن را به دقت مطالعه نمایید تا از بی خطر بودن آن برای خانم های باردار و البته طبیعی بودن اجزاء تشکیل دهنده این محصولات ،مطمئن شوید.مطمئنا پزشک ،بهترین مشاور شما در این زمینه خواهد بود و حتی ممکن است شامپو و نرم کننده خاصی را برای این دوران به شما معرفی کند.

کنترل ریزش مو و ابرو در بارداری

ادامه مطلب

درمان و از بین بردن کیسه های ریز اطراف چشم

درمان و از بین بردن کیسه های ریز اطراف چشم

آیا تا به حال احساس خستگی سبب شده است که چهره شما خسته به نظر برسد؟

از متخصصان پوست و جراحان پلاستیک بارها درباره دایره سیاه دور چشم و کیسه های ریز زیر چشم پرسیده شده است. والری گلدبرات، متخصص پوست، بیان می کند که چندین بار در طول روز از بیماران خود می شنوم که در رابطه با این مساله شکایت می کنند.


راه حل هایی ساده برای از بین بردن کیسه های ریز دور چشم:

۱- زکام یا حساسیت بهاریتان را درمان کنید.

اگر مشکل شما این است، داروهای آلرژی دارای حد غیر سداتیویی وجود دارند که می تواند مفید باشد. اگر شما حساسیت بهاره دارید یا به آن مشکوک هستید با پزشک خود صحبت کنید که چطور می توانید آن را درمان کنید (که آیا به ظاهر چشم شما تاثیر می گذارد یا خیر؟)


۲- از نتی پوت (Netipot) استفاده کنید.

از نتی پوت برای آبیاری حفره های بینی استفاده کنید، وسیله ای است شبیه یک قوری کوچک چای که کمک می کند از تجمع مایعات که سبب آلرژی یا عفونت های سینوسی یا سرماخوردگی می شود جلوگیری شود.

۳- مدل خوابیدنتان را تغییر دهید.

مدل خوابیدن شما نیز ممکن است سبب کیسه های ریز زیر چشم گردد. از جاذبه زمین متشکر باشید زیرا سبب می شود خوابیدن به بغل یا کنار سبب شود که مایعات در زیر چشم جمع شوند، آگر شما فردی هستید که همیشه به بغل می خوابید، شما باید متوجه کیسه های ریز سنگین تری در سمتی از چشم خود باشید که بر روی آن می خوابید، گلدبرات به بیماران خود پیشنهاد می کند، آن دسته از بیماران که با چشم پف کرده از خواب بیدار می شوند، بیشتر می بایستی به سمت پشت بخوابند و بالشت های بیشتری در زیر سرشان قرار دهند.
گلدبرات می گوید تغییر دادن مدل خوابیدنتان ممکن است به یک عادت تبدیل شده باشد، کسانی که سابقه قبلی پف کردگی زیر چشم دارند، و هم چنین کسانی که بر روی شکم می خوابند، آن ها بیان می کنند در آغاز که شروع به تغییر نحوه خوابیدنشان داده بودند این کار برای آن ها ممکن بوده است و شرایط بهتر زیرا بعد از چندین سال کیسه های ریز زیر چشم دائمی می شوند.
دیگر عادت های روزانه نیز مثل مالیدن مکرر چشم ها، خوابیدن با صورت آرایش شده بون شست و شوی آن و خوردن بیش از اندازه مشروبات الکلی نیز می تواند سبب کیسه های ریز زیر چشم شود. خوابیدن با آرایش ممکن است سبب سوزش چشم شود و سبب جمع آوری مایعات در زیر چشم گردد یعنی مخزنی پر آب می گردد.
از طرفی مصرف زیادی مشروبات الکلی سبب کم آبی به بدن می شود، ضعف پوست ظریف اطراف چشم، بیشتر آن را به کیسه های کوچک فرو رفته تبدیل می سازد. کیسه های زیر چشم رایج هستند و عموماً به سلامت بدن شما مربوط نمی شوند. اما اگر کیسه های ریز ناگهانی نمایان شوند و شما از آلرژی یا عفونت سینوسی یا سرماخوردگی رنج نمی بردید و آن ها حتی زمانی که شما شیوه زندگی و خوابتان را عوض کردید تغییر نکردند بهتر است به پزشک مراجعه کنید. برخی لز مشکلات تیروئید و کلیه نیز سبب نگهداری مایعات زیر چشم می شود.